Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Боряна Калейн с две титли от финалите на Европейското първенство

Боряна Калейн с две титли от финалите на Европейското първенство

Отборът ни остана без отличие на бухалки след грешки, допуснати от двете ни състезателки

Българската гимнастичка Боряна Калейн триумфира с два златни медала от финалите на Европейското първенство по художествена гимнастика в Тел Авив, Израел. Към отличията на лента и топка, тя добави и едно бронзово на обръч, съобщи БНТ. Боряна Калейн спечели във вчерашния ден сребърен медал в многобоя при жените, както и злато в отборната надпревара заедно със Стилияна Николова и ансамбъла.

Боряна Калейн спечели златото на топка с отлично изпълнение. Тя получи оценка 35.350 точки, като остави зад себе си София Рафаели от Италия и Дария Варфоломеев от Германия. Стилияна Николова остана на четвърто място в този финал. За нейната оценка беше подадена контестация, която беше уважена. Първоначално съдиите ѝ отредиха 33.300, а след преразглеждането получи 33.700 точки.

С отличното си изпълнение на лента Боряна Калейн триумфира и в този финал. Състезателката на Марияна Памукова получи 34.050 точки, като остави зад себе си Дария Атаманов и Ади Ася Катц. Стилияна Николова завърши четвърта. От треньорския щаб подадоха контестация за нейната оценка, но тя остана непроменена - 32.400 точки.

Боряна Калейн спечели още един медал във финала на обръч. Отборът ни подаде контестация, която не беше одобрена и оценката ѝ остана 33.900 точки. Златото на този уред е за София Рафаели от Италия с 36.000 точки, а среброто за Дария Атаманов с 34.900 точки. Другата българска представителка Стилияна Николова остана на 8-о място в този финал.

Отборът ни остана без отличие на бухалки след грешки, допуснати от двете ни състезателки. Гимнастичката на клуб „Левски Триадица“ завърши на 8-о място с 29.100 точки. Стилияна Николова се нареди пета с 32.450. Европейска шампионка на уреда е италианката София Рафаели с 34.550 точки.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега