Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП ще предложи Нинова и ген. Радев като кандидати за президент

БСП ще предложи Нинова и ген. Радев като кандидати за президент

БСП - Лява България взе решение за кандидатурите на левицата за президентските избори. Това се случи в централата на левицата, където се събраха 13-те партии - коалиционни партньори. По време на срещата те застанаха зад кандидатурите на Корнелия Нинова и ген. Румен Радев.

БСП - Лява България взе решение за кандидатурите на левицата запрезидентските избори. Това се случи в централата на левицата, където се събраха 13-те партии - коалиционни партньори. По време на срещата те застанаха задкандидатурите на Корнелия Нинова и ген. Румен Радев.

На срещата присъстваха ПП „Движение за социаленхуманизъм“, ПП „Европейска сигурност и интеграция“, ПП "Българскисоциалдемократи", ПП „Политическо движение ЕВРОРОМА“, ПП „Комунистическапартия на България“, ПП Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, ПП „НоваЗора“, ПП Политически клуб „Екогласност“, Партия на българските комунисти, ПППолитическо движение „Социалдемократи“, ПП „Съюз на комунистите в България“, ПП„Обединена социалдемокрация“.

Припомняме Ви, че при последното си изявление по темата, лидерът на БСП - Корнелия Нинова категорично отрече възможността да се яви на президентските избори. Тя се обоснова с все още малкия си стаж на чело на партията. През следващата седмица предстоят и коалиционни преговори с АБВ и Движение 21.

Председателят на АБВ - Георги Първанов, описа ген. Радев като "човек на духа, добре образован  и с отлични качества". В телевизионно интервю експрезидентът коментира, че вероятно предложената от БСП кандидатура е "уплашила" ГЕРБ. По думите му, преговорите между партията му и БСП продължават.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега