Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСУ ще приема кандидат-студенти за чужбина

БСУ ще приема кандидат-студенти за чужбина

Всички придобити от тях образователни кредити за положени изпити по конкретна дисциплина съгласно Европейската система за трансфер (ECTS) ще бъдат валидирани от БСУ.

Във връзка с множество запитвания  от  родители и от кандидат-студенти за чужбина, Бургаският свободен университет предлага съвместяващ вариант, осигуряващ социалната безопасност и сигурност на младите хора.

Кандидат-студентите, планирали да се обучават в чужбина, могат да кандидатстват сега в БСУ. Във всеки един момент, когато се почувстват спокойни, социално стабилни и сигурни, те ще имат възможност да продължат обучението си в чужбина. Всички придобити от тях образователни кредити за положени изпити по конкретна дисциплина съгласно Европейската система за трансфер (ECTS) ще бъдат валидирани от БСУ.

Студентските им права ще се пазят и след прехвърляне в чуждестранно висше училище. БСУ  ще признава в максимална степен придобитите образователни кредити в чужбина. Така,  след завършване на обучението,  студентите в чужбина ще могат директно, или след обучение за допълване на необходимите образователни кредити, да получат диплома за висше образование и от БСУ.

Студентите с най-висок успех, записали се в редовна форма на обучение, ще получат  стипендия по новата  програма на Община Бургас "Успешни студенти", както и по проект „Студентски практики – фаза 2“ на Оперативна програма “НОИР“.

Бъдещите кандидат-студенти, които изберат целия курс на обучение в БСУ, ще имат възможност да се обучават за два семестъра в университет от Европейския съюз,  получавайки стипендия по програма Еразъм+.

Целият процес на подаване на документи за кандидатстване в БСУ е електронизиран и е описан в сайта на университета и може да се осъществи изцяло онлайн. Информация може да получите на priem@bfu.bg

Възможността е валидна за кандидат-студенти по същите или близки специалности в професионалните направления на БСУ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега