Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас избира най-вкусната рибена чорба

Бургас избира най-вкусната рибена чорба

В конкурса могат да се включат заведения от града, чиито готвачи знаят една от най-добре пазените тайни по Черноморието ни – рецептата за най-вкусна рибена чорба!

Ако знаете тънкостите на най-вкусната рибена чорба – този конкурс е за вас! На 11 септември 2022 специално жури ще присъди приза „Най-добра рибена чорба“ по време на Фестивала на рибата и виното.

В конкурса могат да се включат заведения от града, чиито готвачи знаят една от най-добре пазените тайни по Черноморието ни – рецептата за най-вкусна рибена чорба!


Снимка:  Street Food & Art Festival 

А победителя в оспорваната надпревара ще получи специален плакет, с който ще може да удостовери, че в заведението му се предлага най-добрата рибена чорба в Бургас през следващата година.

Всички желаещи да се впуснат във вкусната надпревара трябва да сготвят и донесат специалитета на 11 септември 2020 (неделя), в 12 ч. на Фестивала на рибата и виното пред Експо център „Флора“. Чорбата трябва да бъде сготвена в същия ден, необходими са 4 порции. Журито ще оцени вкусови качества, съставките и цялостно впечатление от рецептата и чорбата. Гласуването ще бъде абсолютно безпристрастно, осъществено чрез т.нар. „сляп тест“.

Публиката също ще може да гласува за най-добра рибена чорба, чрез представителна извадка от посетители на фестивала.

Необходимо е да изпратите предварително заявка за участие на office@streetfoodfest.bg

Фестивалът на рибата и виното е с вход свободен, а специални гости тази година са Контрол, Митко Таралежков, Акага, Елица Тодорова, Йордан Марков, Коцето Калки и Мартина Табакова, и други. Кулинарни демонстрации и състезания, забавления за малки и големи и много изненади ви очакват на 9, 10 и 11 септември 2022 в Бургас. И всичко това докато опитвате пресни морски деликатеси, приготвени директно пред посетителите от най-добрите бургаски заведения, както и най-добрите вина от специално селектирани изби от цялата страна.

За улеснение на посетителите плащането във фестивалната зона ще бъде безкасово – ще може да се плаща с всички видове дебитни и кредитни карти.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега