Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас с най-много договори за безплатно саниране, още 132 блока се обновяват

Бургас с най-много договори за безплатно саниране, още 132 блока се обновяват

Към 18-и октомври т.г. общо 782 многофамилни жилищни сгради в цялата страна са вече изцяло реновирани и въведени в експлоатация.

Макар да стана ясно, че "безплатно саниране" вече няма да има, изпълнението на прекратената програма продължава с вече подписаните договори за прилагане на мерки за енергийна ефективност. Оказва се, че бургазлии са били най-активни. Най-много от сградите, на които е започнато и предстои цялостно обновление, се намират именно в Бургаски регион.

Към 18-и октомври т.г. общо 782 многофамилни жилищни сгради в цялата страна са вече изцяло реновирани и въведени в експлоатация по Националната програма за енергийна ефективност, отчитат от регионалното министерство. Подписани са и договори за финансиране на санирането на общо 2022 сгради.

236 от тези сгради се намират на територията на Бургаска област, сочи статистиката на МРРБ. 75 са вече обновени и въведени в експлоатация, а по 132 са стартирали строително-монтажни дейности. Няма сграда, подписала договор за финансиране, която да не е започната.

189 са сградите, които са одобрени за саниране в Област Благоевград, от които 117 са с изпълнени дейности. Трета по брой сключени договори е област Хасково с общо 180 договора и 86 вече изцяло обновени блока.

Най-малко желаещи ще получат обновяване на сградата си в областите Монтана (18 договора), Силистра (20 договора), Видин (22 договора) и Разград (22 договора)

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега