Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийчета рисуват върху гипсови фигурки подарени от художничката Лора Янева

Бургазлийчета рисуват върху гипсови фигурки подарени от художничката Лора Янева

Глинените изделия са изработени от художничката Лора Янева по време на извънредното положение и се предоставят напълно безплатно.

Община Бургас кани всички деца, които обичат изобразителното изкуство да се включат в инициативата "Оцвети ме - сътвори красота" . За целта техните родители трябва да вземат гипсови фигурки от Галерия "Георги Баев"/бул.Демокрация №6/. Оцветените вече фигурки ще могат да участват в експозицията, която е част от инициативата.

Изложбата ще бъде подредена на открито в Морската градина за Деня на детето /01-ви юни/. Всеки участник ще има възможност да оцвети до три различни форми.  Ръководители на школи и преподаватели в детски и училищни заведения ще получат необходимия брой фигурки за всички техни възпитаници. Мобилни екипи  имат готовност да отнесат фигурки и до адреса на всеки желаещ, който не може да отиде на място, до галерия "Георги Баев", при заявка на тел.056/842803. 

Глинените изделия са изработени от художничката Лора Янева по време на извънредното положение и се предоставят напълно безплатно. Фигурките са с различни форми и размери - еднорози, зайчета, мечета, пчели, пеперуди, цветя и др. Затова побързайте да се сдобиете с предпочитаната от вас фигурка. Освен, че развива фината моторика и двигателната координация при най- малките деца, оцветяването стимулира концентрацията и въображението. 

Те откриват щастието да направят света по-цветен , а по-големите биха могли да излязат от рутината и да се забавляват. Включете се и вие ! 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега