Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия с камион се спаси по чудо от приливната вълна край Дебелт

Бургазлия с камион се спаси по чудо от приливната вълна край Дебелт

Бургазлия се спаси по чудо от потопа край Дебелт, след като водата едва не отнесе камиона му. За инцидента разказа Николай Батакчиев в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

Бургазлия се спаси по чудо от потопа край Дебелт, след като водата едва не отнесе камиона му. За инцидента разказа Николай Батакчиев в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

 „Около 11:00 часа смелчакът се опита да премине по шосето за Средец, но пътят вече го няма. Камионът се размина на ръба. Шофьорът реши да се върне на заден ход“, разказва Николай. Междувременно, жителите на залятото от Мандренското езеро село Дебелт се оплакват, че къщите им са под водата, а животните им са се удавили, пише в-к "Труд".

„Не знаем какво да правим. Преди няколко месеца положението беше същото и казаха, че се е скъсал язовирът в с. Зорница. Днес пак се скъсва язовирът и къщите са ни залети. Кой носи отговорност за това? Какво сме виновни ние, че някой не си е свършил работата за пореден път?“, добавя Мирчо Желев.

Десетина къщи в село Дебелт са залети, а хората евакуирани, съобщи тази сутрин по ТВ7 кметът на селото Иванка Ангелова. Село Дебелт е откъснато от света. Автобусната спирка е отнесена. Полето се е превърнало в корито на река, която се влива в Мандренското езеро.

„Работило е до късно снощи. Положението е много тежко. Имаше и комични ситуации. Призовахме хората да си вземат най-необходимото от домовете. Един човек обаче си извади прасето от двора и го понесе към нас на ръце. Евакуирахме го, но за съжаление кокошките му се удавиха. Когато институциите не си вършат работата както трябва, това са последствията“, заяви градоначалникът

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега