Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Черноморец" стигна кота 100 в Ямбол при пета поредна победа в НБЛ

"Черноморец" стигна кота 100 в Ямбол при пета поредна победа в НБЛ

Шампионатът в НБЛ се подновява в началото на месец март. В тази пауза националният отбор играе предварителни евроквалификации срещу Румъния в четвъртък в Плоещ и в неделя срещу Португалия в Ботевград.

Възходът на "Черноморец" в НБЛ продължава. Момчетата на треньора Васил Евтимов постигнаха 11-та си победа при гостуването на коравия тим на "Ямбол". Бургаските баскетболисти стигнаха до кота 100 и лимитираха съперника до 78 точки.

С актив от 31 точки "Черноморец" заема петото място в класирането преди следващия етап - второто завъртане в родния елит. Трети и четвърти с по 32 точки са столичните грандове ЦСКА и "Левски".

"Искам да поздравя момчетата за петата ни поредна победа. За мен и за клуба това означава много Изиграхме фантастичен мач пред пълната зала в Ямбол", заяви щастливият наставник на "Черноморец" Васил Евтимов.

Плеймейкърът на "акулите" Мунис Туту отбеляза 20 точки, направи 8 асистенции и хвана 7 борби. С 18 точки завърши Джордан Тъкър. Георги Боянов е със 17 точки, а Николай Титков добави 15, от които 4 тройки.

Шампионатът в НБЛ се подновява в началото на месец март. В тази пауза националният отбор играе предварителни евроквалификации срещу Румъния в четвъртък в Плоещ и в неделя срещу Португалия в Ботевград. В селекцията на треньора Росен Барчовски попаднаха двама баскетболисти от "Черноморец" - Георги Боянов и Симеон Лепичев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега