Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чиликов и Сърмов зарадваха приятели с демонстративен мач в Бургас

Чиликов и Сърмов зарадваха приятели с демонстративен мач в Бургас

Две от знаковите фигури в българския футбол през последните години Георги Чиликов и Георги Сърмов зарадваха свои приятели с демонстративен мач в навечерието на най-светлия празник Коледа

Две от знаковите фигури в българския футбол през последните години Георги Чиликов и Георги Сърмов зарадваха свои приятели с демонстративен мач в навечерието на най-светлия празник Коледа. Пред погледа на легендарния наставник Димитър Димитров-Херо, Чиликов и Сърмов – аристократично и без да се напрягат, допуснаха поражение с 8:12, и по този начин направиха подарък на противниковия мениджър Светлин Христов и неговата селекция, в чиито редици бяха сина на Чиликов – Михаел, Станко Минев, Валентин Георгиев, Таньо Маджаров, Георги Статев и Добрин Бяндов.

На R5 Арена в бургаския квартал Изгрев, двата тима направиха спортсменски мач, а публиката остана впечатлена от бързата игра и техническите умения на играчите.Във видимо приповдигнато настроение и крайно мобилизирани за победата, Светлин Христов и компания поведоха през първото полувреме, след като се възползваха максимално от своите шансове. В същото време малшансът попречи на Иван Ковачев на няколко пъти да разпечата вратаря Валентин Георгиев и това наклони везните още от началните минути. В последствие Ковачев се разписа два пъти от дузпи, отсъдени за нарушения срещу Чиликов и Сърмов.

След почивката Георги Сърмов се опита да вземе нещата в свои ръце, но в крайна сметка той и съотборниците му решиха, че няма нищо по-добро от това да направиш добро в навечерието на празниците и отстъпиха в срещата.Михаел Чиликов вкара 4 гола за победителите, четири добави и Станко Минев.

Най-красивите голове в мача станаха дело на Ивайло Нейчев, който първо се разписа с пета, а след това и от малък ъгъл. За развоя на срещата повлия и ранната контузия на Светослав Вичев, който напусна заради травма, най-вероятно причинена от неспазването на режима в навечерието на срещата. Освен това, Сърмов бая измори Вичев с тежък двучасов тенис двубой предходния ден. Два гола за червения тим отбеляза Станимир Стоянов, а с няколко спасявания се отличи Ивайло Георгиев на вратата на “червените”.

Източник: Football24.bg
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега