Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Читалище "Любен Каравелов 1940" отново кани на фест в Борисовата градина

Читалище "Любен Каравелов 1940" отново кани на фест в Борисовата градина

Любителите на четенето на традиционни книги ще открият по парковите пейки подарък за себе си – малки книжни пакети, дар от читалищната библиотека.

На 22 юли 2022 г., от 18.30 ч., за трета поредна година Юлски парк фест ще събере в Борисовата градина поети, музиканти и творци на приложното изкуство. Събитието, наречено „Чета и плета“, като в пъстра въртележка ще завърти на парковата сцена участници от различни поколения, които да представят своето изкуство пред бургазлии и гостите на Творчески Бургас.

В литературното четене ще се включат Наталия Недялкова, Константин Корадов, Мина Кръстева, Татяна Йотова и младите поети от Литературно студио "Митични птици" на поетесата Роза Боянова. Ще прозвучат музикалните изпълнения на ФФ „Тракийче, Рок група „9 Бенд“, Катрин Петрова – вокал, Марина Янкова – виолончело, Гайдарски състав „Черноморски каба гайди“ и бенда на училище „Св. княз Борис І“ – Студио „Князът“.

В сенчестите кътчета на Борисовата градина ще бъдат разположени изложби, ателиета и работилнички, които ще предадат творческа атмосфера на парка и ще предложат на посетителите забавление и възможност за придобиване на нови умения.

Любителите на четенето на традиционни книги ще открият по парковите пейки подарък за себе си – малки книжни пакети, дар от читалищната библиотека.

Събитието се организира от Читалище „Любен Каравелов 1940“, с подкрепата на Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега