Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цвета Караянчева от Шипка: Прекланяме глава пред подвига на героите (видео)

Цвета Караянчева от Шипка: Прекланяме глава пред подвига на героите (видео)

Тя беше категорична, че покрай ваксините и коронавируса не трябва да се прави политика

„Трябва да загърбим егоизма си. Трябва да гледаме напред. Трябва да се обединим около идеали, които водят към обща цел. Това е важното за България”, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от Шипка, предава NOVA. 

„Когато са отменени официалните тържества, няма как да престъпваш препоръките на главния държавен здравен инспектор. Аз днес съм тук като гражданин, заедно с колеги и приятели. Не е важно да четем помпозни речи, не е нужно да си правим на инат. Идвайки тук, ние прекланяме глава пред подвига на героите”, добави тя. 

Караянчева припомни, че събитието на Шипка е под патронажа на председателя на Народното събрание. „Президентът има своите събития в София. В неговото идване няма лошо.Всеки има право, всеки български гражданин има право да дойде, то е задължение дори в днешния ден”, посочи тя.

Председателят на парламента призова гражданите да се пазят, да носят маски, защото оставало още малко и за търпение около ваксините. „Юни - юли месец нещата малко ще се подобрят. Ваксините свършиха не по наша вина”, посочи Караянчева, като отчете, че всеки ден се имунизират около 15 000-20 000 души.Тя беше категорична, че покрай ваксините и коронавируса не трябва да се прави политика. „Нека политиците да си затворят устата по тази тема. Нека да помагат, а не да пречат. Нека това не е тема на изборите тази година”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега