Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дават на съд готвача Деян Дичев, помогнал за прикриването на две убийства

Дават на съд готвача Деян Дичев, помогнал за прикриването на две убийства

При разследването полицаите намерили и наркотици

Районна прокуратура-Бургас предаде на съд готвача Деян Дичев, обвинен, че е помогнал за прикриването на две убийства, за които се предполага, че са извършени от бизнесмена Станимир Рагевски. Става въпрос за бруталните убийства над брокерката Теодора Бахлова, която изчезна безследно миналата година, както и Юмер Мехмед.Ето и подробности от бургаската прокуратура: 

Районна прокуратура-Бургас предаде на съд Д.Д., който е обвинен за това, че е спомогнал лицето С.Р., обвинен от своя страна в извършване на убийство на две лица, да избегне наказателно преследване за тези престъпления, без двамата да са се споразумели за това преди извършването на самите престъпления. Престъплението е осъществено за времето от 29.10.2020 г. до 27.08.2021 г. в гр. Бургас. То е квалифицирано по чл.294, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК, тъй като е извършено при условията на продължавано престъпление.

Д.Д. е обвинен и за това, че е придобил и държал огнестрелно оръжие – пистолет и боеприпаси, без да има разрешение за това. Оръжието е придобито на 04.08.2021 г. и е държано до 24.08.2021 г. Престъплението, което е квалифицирано по чл.339, ал.1 от НК, е извършено в гр. Бургас.

Д.Д. е обвинен и за това, че противозаконно държал наркотични вещества – коноп и кокаин, чиято обща стойност възлиза на 452 лева. Престъплението е осъществено за времето от 04.08.2021 г. до 24.08.2021 г. в гр. Бургас. То е квалифицирано по чл.354а, ал.3, т.1 от НК.По време на разследването е установено, че Д.Д. е спомогнал С.Р. да заличи следите от убийствата на Т.Б и Ю.М. без обвиняемият и С.Р. да са се споразумели за това преди извършване на убийствата. Престъпното деяние се изразява в заличаване на следите от убийствата, укриване на вещите на пострадалите, труповете, оръжието и куршумите, с които е отнет животът им. Прикрити от органите на реда са били фактическото осъществяване на убийствата и техният извършител.

Установено е също така, че Д.Д. е придобил от С.Р., а след това и държал без надлежно разрешително, пистолет и 13 бр. патрони, които е укрил в мокро помещение, намиращо се във Военен клуб „ДНА”. В същото помещение е държал противозаконно над 5 гр. кокаин и над 6 гр. коноп, представляващи високорискови наркотични вещества.

Предстои Районен съд-Бургас да насрочи дата за провеждане на съдебното заседание.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега