Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутати дариха първите си заплати на пострадали от наводненията в Бургаско

Депутати дариха първите си заплати на пострадали от наводненията в Бургаско

Всички депутати от ГЕРБ-Бургас дариха първите си възнаграждения на пострадали райони от наводненията в областта. Сумите са разпределени по равно между пет населени места. Областният лидер на партията Димитър Бойчев заедно с Диана Йорданова и Семир Абу Мелих посетиха три от засегнатите селища по време на последните проливни дъждове в края на октомври.

Всичкидепутати от ГЕРБ-Бургас дариха първите си възнаграждения на пострадали райониот наводненията в областта. Сумите са разпределени по равно между пет населениместа. Областният лидер на партията Димитър Бойчев заедно с Диана Йорданова иСемир Абу Мелих посетиха три от засегнатите селища по време на последните проливнидъждове в края на октомври.

Те сесрещнаха с Радослав Петров, секретар на Дружество „Росенец“ и отговорник навилната зона, за да му връчат лично събраните средства от цялата бургаскагрупа. Сумата ще бъде използвана за отстраняване на нанесените щети и належащремонт на инфраструктурата в селището.  Народнитепредставители посетиха и „Ченгене скеле“, където обсъдиха с Димитър Янчев,неформален кмет на рибарското селище, най-належащите действия за отстраняванена щетите.

Средствабяха отделени и за в.з. „Черниците“ до с. Маринка, където непосредствено следпоследните наводнения общински съветници от ГЕРБ-Бургас помогнаха на местнитехора да разчистят къщите и дворовете си. „Благодаря отново на депутатите от ГЕРБ заподкрепата и дарението, което ще бъде рационално използвано в полза на всичкиживеещи във вилната зона. Ще поставим осветление на главната улица, за да бъдеулеснено преминаването на хората и превозните средства през участъка, който вмомента не е осветен“, коментира кметът на село Маринка Лъчезар Колев.

С поетия испазен ангажимент към жителите на пострадалите райони от ГЕРБ-Бургас не запърви път оказват подкрепа на засегнатите жители в областта. От партията севключиха активно в отстраняването на щетите при първото наводнение през месецсептември във в.с Черниците, рибарското селище Ченгене скеле, в.з.Росенец, НовоПаничарево. Тогава от ГЕРБ дариха домакинска техника, строителни материали,моторна лодка, продукти от първа необходимост, дрехи.Следващатаседмица народните представители от ГЕРБ-Бургас ще посетят още двете засегнатиселища в община Приморско – Ново Паничарево и Ясна Поляна.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега