Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десет дни остават за декларациите за доходите

Десет дни остават за декларациите за доходите

Още десет дни остават до изтичането на срока за подаване на декларациите за облагане на доходите на физическите лица от 2014 г. До 30 април трябва да се плати и дължимия по декларацията данък, напомнят от НАП.

Още десет дни остават доизтичането на срока за подаване на декларациите за облагане на доходите нафизическите лица от 2014 г. До 30 април трябва да се плати и дължимия подекларацията данък, напомнят от НАП.

Най-лесно гражданите могат даподадат декларациите си с персонален идентификационен код, уточняват отприходната агенция. ПИК се издава в офиса по постоянен адрес на физическителица безплатно и безсрочно. До момента са издадени близо 250 000персонални кода на физически лица. Освен декларацията за облагане на доходите,с ПИК могат да се подават осигурителните декларации 1 и 6, както и справката заизплатени доходи на физически лица (по чл. 73 от ЗДДФЛ).

Чрез персонален кодвече може да се подаде и декларацията за авансови данъци (по чл. 55 от ЗДДФЛ),която се изисква от самоосигуряващите се и наемодателите всяко тримесечие.До края на март в цялата странаса приети 200 000 декларации за облагане на доходите, като 70 000 от тяхса подадени по електронен път – подписани с електронен подпис или с персоналенидентификационен код (ПИК).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега