Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дете почина от обгазяване в Ямбол

Дете почина от обгазяване в Ямбол

Изясняването на причините за случилото се продължава, като първоначалната версия е, че децата са се задушили от отровните газове.

11-годишно дете почина, а други две са в критично състояние след обгазяване от печка на твърдо гориво в Ямбол, съобщава Nova. Сигналът за инцидента е подаден малко преди 10.00 ч.

„Колегите са създали много бързо организация. Четирима реаниматори са посрещнали пострадалите За съжаление,  най-малкото дете - момче на 11 години е било в критично състояние и въпреки реанимационните усилия, които са положили колегите, е починало", каза д-р Валентин Вълчев – зам. директор на МБАЛ „Свети Пантелеймон” – Ямбол. 

Останалите две деца - момиче на 13 и момче на 16 години с непосредствена опасност за живота, са приети в реанимацията на болницата. Двамата братя и тяхната сестра са спели в стая, отоплявана с печка на твърдо гориво. По думите на техни близки сутринта те са открити в безпомощно състояние. 

„Видях,че трите деца са на земята. Взех телефона  да се обадя. Започнаха да ме разпитват някакви неща. Чакахме линейка над 20 минути”.

Д-р Атанас Парушев от центъра за Спешна медицинска помощ обясни закъснението на линейката с невярно подадени данни. 

„Малко преди 10.00 ч. получаваме сигнал от РЦ 112 за деца с грипоподобни симптоми. Изпратен е екип, но не заварихме децата на адреса. Бяха закарани със собствен транспорт", каза лекарят.

Изясняването на причините за случилото  се продължава, като първоначалната версия е, че децата са се задушили от отровните газове. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега