Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Николов: Активният бизнес подобрява дейността на администрацията

Димитър Николов: Активният бизнес подобрява дейността на администрацията

„Основна цел в нашата програма беше да създаваме бързи условия за икономически растеж. Голяма част от добрите инициативи и подобряването на административната дейност идват от активния бизнес", заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

„Основна цел в нашатапрограма беше да създаваме бързи условия за икономически растеж. Голяма част отдобрите инициативи и подобряването на административната дейност идват отактивния бизнес. Ще има интересни дискусии, идеи как да се подобрят условиятаза бизнес. Хората от бизнеса са се доказали със своите качества, така че вярвами за напред ще помагат за развитието на нашата държава”. С тези думизам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов се обърна къмделегатите при откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ.

Организацията проведе форум в София. Събитието уважиха министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателите на партията Цветан Цветанов, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова, министри и евродепутати.

„Над 820 млн. лева за тезитри месеца са приходите в държавата. Към март месец имаме 145 млн. лева излишъкбюджета. Надявам се към края на годината да минем 1 млрд. 200-300 млн. лева“.Това заяви министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов предприсъстващите в НДК. Той подчерта, че политиката на партията е балансирана истабилна, с приоритет на върховенството на закона – който е виновен да си носиотговорност.

На конференцията бепредставен отчет за дейността на организацията през годините. На мероприятието присъствахаоще представители на ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт,както и членове на Европейския парламент. След гласуване Общото събрание  избра Валя Чилова  за председател на Предприемачи – ГЕРБ на националнониво.

Бургас отново има силно присъствие в организацията. Николай Янев отместната структура на Предприемачи ГЕРБ бе избран за член на Националнияизпълнителен съвет. Той е на 44 години, женен, с три деца. Има висшеикономическо образование и е мениджър в сферата на промишленото почистване. Подумите му сред първите задачи, с които ще се заеме, е широк дебат иосъществяване на контакти с браншовите организации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега