Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес отдаваме последна почит на Димчо Михалевски

Днес отдаваме последна почит на Димчо Михалевски

Поклонението пред тленните останки на народния представител Димчо Михалевски, който почина вчера след тежко боледуване, че се състои днес от 12 до 15 часа. Близки, приятели и колеги ще могат да отдадат последна почит на Михалевски в църквата „Св. Георги“ в Кърджали.

Поклонениетопред тленните останки на народния представител Димчо Михалевски, който починавчера след тежко боледуване, че се състои днес от 12 до 15 часа. Близки, приятелии колеги ще могат да отдадат последна почит на Михалевски в църквата „Св.Георги“ в Кърджали.

Припомнямеви, че бургаският депутат почина вчера в болница в Истанбул, в резултат на тежкиусложнения от пневмония. Михалевски се разболя през септември, но до началотона годината продължаваше да работи. След това обаче се наложи да обърневнимание на тежкото си здравословно състояние, заради което замина отвъдграница за лечение.

Колегии приятели на Димчо Михалевски от публичната сфера изказаха вчера своитесъболезнования към семейството. Сред тях бяха президентът Плевнелиев, както икметовете на Бургас и Поморие и др. Кърджалийци също бяха покосени от новинатаза кончината на политика, допринесъл толкова много за развитието на града им.  

Димчо Михалевски ебивш зам.-министър на регионалното развитие в кабинета на Тройната коалиция.Той бе депутат на КБ в 41-вото и 42-рото Народно събрание. В настоящияпарламент той оглавяваше Комисията по регионална политика и местносамоуправление.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега