Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До Summer Chaos остават броени дни. Вижте пропускателния режим за стадион "Лазур"

До Summer Chaos остават броени дни. Вижте пропускателния режим за стадион "Лазур"

Броени дни делят българската публика от рок събитието на това лято - Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион Лазур в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света - Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!

Броени дни делят българската публика от рок събитието на това лято - Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион Лазур в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света - Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15:00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

- Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион Лазур откъм ул. "Димитър Димов"

- Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и прaвостоящи за зона Front of Stage

- Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков"

- Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15

- Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков"Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите прaвостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан повторно.

Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Тикетпро и попълнена предварително или това да стане на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества.

Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео заснемане.

Групите - участници на Summer Chaos festival 2015 ще излязат на сцената в следния ред:15:30 - 16:15 - THE POMORIANS16:45 - 17:45 - BIOHAZARD18:15 - 19:15 - AMORPHIS19:45 - 21:00 - PAPA ROACH21:30 - 23:00 - GODSMACK

Интересът за събитието е огромен! Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и партньорската мрежа в цялата страна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега