Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Godsmack" идват в Бургас през юни 2015-а

"Godsmack" идват в Бургас през юни 2015-а

Ново музикално приключение очаква бургазлии и гостите на града през следващата година. Едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 - SUMMER CHAOS FESTIVAL ще намери място в морския град. Вече е ясен първият хедлайнер - за първи път в България пристигат великаните на американския алтърнатив метъл Godsmack.

Ново музикално приключение очаква бургазлии и гостите на града през следващата година. Едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 - SUMMER CHAOS FESTIVAL ще намери място в морския град. Вече е ясен първият хедлайнер - за първи път в България пристигат великаните на американския алтърнатив метъл Godsmack.

SUMMER CHAOS FESTIVAL ще се проведе на 16 юни 2015 г. на стадион "Лазур" - в най-добрия за живеене и рок събития град в България - Бургас. Стадион "Лазур" е едно от най-модерните спортни съоръжения на целия Балкански полуостров, като за пръв път ще стане домакин и на рок събитие от подобен мащаб.

Билетите за SUMMER CHAOS FESTIVAL BURGAS 2015 влизат в продажба  от утре (18-и ноември) и могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро България в цялата страна. В продажба ще бъде пуснат само теренът на стадион "Лазур", в следните ценови категории:  

Зона "Front stage" - промо цена за първите 300 билета - 90 лв.; редовна цена 110 лева;

Зона "Терен 1" - промо цена за първите 300 билета - 75 лв.; редовна цена 85 лв;

Зона "Терен 2" - промо цена за първите 300 билета - 55 лв.; редовна цена 65 лв. 

Организатори на рок феста са M.E.Music, със съдействието на Община Бургас. Очаквайте съвсем скоро обявяването и на втория хедлайнер на вечерта - любимо име на родните и чуждестранни рок фенове, което също ще посети страната ни за първи път. Повече за фестивала можете да откриете на официалната му Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега