Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Документален филм за Радостин Кишишев представиха в Спортното училище

Документален филм за Радостин Кишишев представиха в Спортното училище

Настоящите ученици със специалност „Футбол“ бяха вдъхновени от разказа на Кишишев за дългия път към професионалния футбол - как от обикновено момче с по-малко талант, но с много, много труд е постигналзавидни успехи в спорта, които не би постигнал без помощта и подкрепата на първия си треньор и образованието, което е получил в училище.

Документален филм за легендарния бургаски футболист Радостин Кишишев представиха днес в Спортното училище „Юрий Гагарин“.

Тинката е един от най-успелите му възпитаници. Настоящите ученици със специалност „Футбол“ бяха вдъхновени от разказа на Кишишев за дългия път към професионалния футбол - как от обикновено момче с по-малко талант, но с много, много труд е постигналзавидни успехи в спорта, които не би постигнал без помощта и подкрепата на първия си треньор и образованието, което е получил в училище.

Неслучайно Тинката взе участие на Европейското първенство в Англия през 1996 година и на Световното във Франция през 1998-ма и изигра впечатляващите 83 мача за националния отбор на България, в 17 от които е капитан. Има записани и 9 сезона на високо ниво в Англия с отбори като „Чарлтън“, „Лийдс“, „Лестър“ и „Брайтън“.

След филма учениците от Спортното дискутираха със създателя му Тодор Жеравнински, треньора Георги Терзиев и директора Янчо Стойчев.

„Само талант не е достатъчен! Виждал съм много такива, които не са успели, но не съм виждал нито един провалил се, след като е положил много усилия и къртовски труд“, така Янчо Стойчев мотивира учениците. Директорът на СУ „Юрий Гагарин“ не пропусна да благодари на Тодор Жеравнински за предоставената възможност.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега