Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доставят безплатно пощенските пратки в подкрепа на Хитрино

Доставят безплатно пощенските пратки в подкрепа на Хитрино

Ивайло Московски разпореди Български пощи да се включат активно в кампанията за подпомагане на засегнатите от жп инцидента от 10-и декември.

Доставят безплатно пощенските пратки в подкрепа на Хитрино в следващия един месец. Транспортният министър Ивайло Московски разпореди Български пощи да се включат активно в кампанията за подпомагане на засегнатите от жп инцидента от 10-и декември.

Московски уточни, че куриерските пакети, адресирани до кметството и жителите на Хитрино, или до кризисния щаб в село Тимарево, ще се приемат за период от един месец като служебни пратки, тоест няма да се заплащат от подателите. Пратките трябва да бъдат с тегло до 20 кг. Получателят трябва да бъде кметството на Хитрино, жителите на селото или кризисният щаб в Тимарево.

Пратките могат да съдържат хранителни продукти, дрехи, завивки, стоки от първа необходимост и др. Желаещите да помогнат могат да посетят най-удобната за тях пощенска станция или офис на СП ИМС/Булпост. При приемане на пратката служител ще проверява съдържанието й.

„Български пощи“ ЕАД ще осигури служебно приемане и изплащане на обикновени пощенски парични преводи до жителите на Хитрино и до откритата сметка за дарения от община Хитрино: IBAN: BG95DEMI92403100181704, BIC: DEMIBGSF. До възобновяването на дейността на пощата в Хитрино, услугите, включени в кампанията ще се извършват от станцията в Тимарево.

Когато МВР разреши на служители на „Български пощи“ ЕАД да влязат в помещенията на пощата в Хитрино и да огледат щетите, ще се предприемат незабавни мерки за възобновяване на работата на станцията. Междувременно, служители на дружеството се свързват с евакуираните жители на селото, за да уточнят на какъв адрес ще бъдат доставяни спешните пратки за тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега