Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двамата бургазлии от самолета Амстердам-София са с отрицателни проби

Двамата бургазлии от самолета Амстердам-София са с отрицателни проби

Изследваните 5 пациенти от софийска болница са с отрицателни проби, както и двамата бургазлии от самолета Амстердам-София. Всички те са под задължителна карантина.

Няма новорегистрирани случаи на заразени с коронавирус в Бургас. Вчера са  взети 70 проби на рискови групи, като тестовете отново се поемат от дарителската сметка на Община Бургас. Изследваните 5 пациенти от софийска болница са с отрицателни проби, както и двамата бургазлии от самолета Амстердам-София. Всички те са под задължителна карантина.

Настанените в Инфекциозно отделение на  УМБАЛ  са в  добро общо състояние. Един от тях все още е на терапия с кислород, но с по-малка интензивност, в сравнение с предходните дни. Взетите вчера две проби на други двама пациенти от настанените са били положителни и няма да бъдат изписани. 528 са поставените под карантина в областта, 243 са за Бургас.

Двама са предадени на Районна  прокуратура за нарушаване на задължителната карантина.РЗИ започва изследване на персонала и живеещите във всички старчески домове на територията на Бургаска област, както и в центровете за настаняване от семеен тип.По решение на общинският щаб още повече се затяга контрола по отношение на достъп и дезинфекционни мерки в Дома за възрастни хора "Цвета и Анка Върбанови", както и в приюта за бездомни.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега