Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обмислят подновяване на рехабилитацията на деца с увреждания в Бургас

Обмислят подновяване на рехабилитацията на деца с увреждания в Бургас

От понеделник 220 потребители ще получават топъл обяд. Доставят хранителни пакети по програмата на Общински съвет за Covid 19, и от другият дарителски фонд на общината.От днес се извършва пълна дезинфекция на пунктовете на Детска-млечна кухня, където от понеделник родителите могат да получават храна за децата си.

Изпратено е писмо до Министерството на здравеопазването със запитване за подновяване на рехабилитацията на деца с увреждания в Дома за медико-социални грижи "Вяра, Надежда и Любов" и Дневен център за деца с увреждания /на Чадъра/. Това информират от пресцентъра на Община Бургас. 

От понеделник 220 потребители ще получават топъл обяд. Доставят хранителни пакети по програмата на Общински съвет за Covid 19, и от  другият дарителски фонд на общината.От днес се извършва пълна дезинфекция на пунктовете на Детска-млечна кухня, където от понеделник родителите могат да получават храна за децата си.  

Продължава дезинфекцията на спирки, подлези и пешеходни пространства с нов препарат, който осигурява много по трайна и устойчива защита. С него ще бъдат обработени и всички детски и спортни площадки. 70 служители на  Община Бургас и доброволци дежурят по парковете в Бургас и при установени драстични нарушения сигнализират органите на МВР. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега