Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва рехабилитацията на пътя Велика – Фазаново

Започва рехабилитацията на пътя Велика – Фазаново

Община Царево разработва проект за ремонт на пътя от Лозенец до с. Велика с вело и пешеходна алея.

През изминалата 2023 година бе осигурено финансиране през МРРБ и фирмата изпълнител започна подготвителните работи по изпълнение на проект за рехабилитация на общинския път с. Велика – с. Фазаново с дължина 6.7 километра. 

Кметът на община Царево г-н Марин Киров заедно с представителите на фирмата изпълнител с празничен водосвет и първа копка отбелязаха началото на рехабилитацията на пътя в частта от с. Велика до с. Фазаново. 

Снимка: Община Царево

Събитието уважиха кметът на община Царево Марин Киров,зам.-кметовете г-н Диханов и г-н Стоянов, км. наместник на село Фазаново г-н  Марин Костадинов, г-жа Таня Янчева - Председател на Общински съвет Царево,г-жа Мария Конярова- Секретар на общината, гл. архитект  г-жа Ламбова и представители на общинска администрация Царево. 


Снимка: Община Царево

Обектът включва рехабилитация на общинския път чрез метода на студено рециклиране. Проектът в разработването и кандидатстването за финансиране по половината от отсечката е стартиран по  времето на кмета инж. Георги Лапчев, който също присъстваше на събитието. Ще се извърши обследване и възстановяване на мостовото съоръжение, което бе частично засегнато при бедствието от 05.09.2023 година. Община Царево разработва проект за ремонт на пътя от Лозенец до с. Велика с вело и пешеходна алея. В хода на изпълнението на този проект от Общината призовават за търпение и съдействие. 

Въпреки, че строителството може да донесе временни неудобства, дългосрочните ползи ще бъдат неизмерими. Крайният резултат ще бъде път, с който всички ще можем да се гордеем - път, който ще подобри ежедневието ни.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега