Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

E-mail сървърът на АБВ отново крашна

E-mail сървърът на АБВ отново крашна

E-mail сървърът на АБВ се срина за пореден път тази сутрин около 9.30 ч. Една от най-разпространените услуги за електронна поща у нас не позволяваше на потребителите си да получат достъп до писмата си. Проблемът бе отстранен, но администраторите все още не дават информация относно причините за срива.

E-mailсървърът на АБВ се срина за пореден път тази сутрин около 9.30 ч. Една от най-разпространенитеуслуги за електронна поща у нас не позволяваше на потребителите си да получатдостъп до писмата си. Проблемът бе отстранен, но администраторите все още недават информация относно причините за срива.

Потребители на сървъра АБВ докладваха, че при опита си давлязат в пощата си, на екрана се появява надис: "Възникна грешка приобработване на заявката. Моля, опитайте отново.". При презареждане сепоявявал отново основният екран с прозорци за идентификация на потребителскоиме и парола.

Това не е първият случай, в който АБВ „пада“.Любопитното е, че в различни форуми, където съществуват дискусии за възникналимасови проблеми с този сървър, има и потребители, които съобщават, че пощата имси работи нормално. Явно техническият проблем, с който АБВ се опитва да сесправи вече няколко години, засяга само част от e-mail клиентите. Повечето от потребителитеобаче не се поддават на паника.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • frankdavid
    23 авг 2022 12:04

    Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728Оферта за заем

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега