Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Есенни празници на младото вино в община Несебър

Есенни празници на младото вино в община Несебър

Първото издание на Есенните празници на младото вино ще се проведе утре в несебърското село Гюльовца. Проявата е крачка в утвърждаването на морската община като целогодишна туристическа дестинация, казаха от община Несебър.

Първото издание на Есенните празници на младото вино ще се проведе утре в несебърското село Гюльовца. Проявата е крачка в утвърждаването на морската община като целогодишна туристическа дестинация, казаха от община Несебър. На празника ще бъде презентирана новата реколта на винопроизводителите от региона. Посетителите ще имат възможност да дегустират отбрани млади вина и да оценят най-добрите от тях. Победителят ще бъде избран чрез вота на публиката. Конкурсът има за цел да стимулира участниците да покажат най-доброто от продукцията си, а отличилите се производители да бъдат наградени за труда си.

Идеята на Общината е Есенните празници на младото вино да се превърнат в традиция, която по атрактивен и забавен начин да представя и утвърждава на пазара местната продукция. Участвайки в конкурса, винопроизводителите ще могат да реализират директен контакт с потребители и търговци, както и да провокират интереса на хотелиери и ресторантьори към българското вино. По този начин Община Несебър ще последва  световните тенденции за стимулирането на еко и биопроизводството. След Есенните празници на младото вино предстои и Празник на домашната наденица в село Кошарица.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега