Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слави се изповяда: Адреналинът ме държи, славата вреди

Слави се изповяда: Адреналинът ме държи, славата вреди

Слави Трифонов:Адреналинът и енергията ме държи. Цената на славата е различна в България, Америка и в Китай. Това са три различни манталитета, с три различни оценки на слава. В Америка славата е много ценна - в България славата е вредна.

Адреналинът и енергията ме държи. Цената на славата е различна в България, Америка и в Китай. Това са три различни манталитета, с три различни оценки на слава. В Америка славата е много ценна - в България славата е вредна. Защото българите рядко може да те приемат за нещо по, хората тук не си създават кумири. Навън хората като отиват да гледат шоу или концерт те предразполагат. А тук, българинът е по-критичен, по-мнителен. Ако някои неща се спазват като правила, като идеали или морални норми, ще живеем по-добре. Но за жалост това е индивидуален процес". Това каза телевизионният водещ Слави Трифонов пред bTV в специално интервю по повод 10-годишнината на телевизията и 10-годишнината на "Шоуто на Слави".

"Спя с когото си искам. За радост винаги съм спал с хора по мое желание. И във всички случаи с жени. Аз съм хетеросексуален. Не ми е хрумвало другото и затова продължавам да спя с жени. Не се чувствам самотен", изповядва се Слави. "Колкото до черните ми очила - това е чисто здравословен казус. По-трудно ми е когато съм без тях, светлината ми действа по по-различен начин. Иначе се чувствам добре здравословно. Има хора, които ще се радват, ако аз умра. Но аз това нещо го зная, зная, че предизвиквам някакви емоции", добавя той.

"Ако правиш някакви добри неща, не би трябвало да ги правиш, за да получиш оценка. Добре е, ако правиш добро, да го правиш заради самия процес и ефективността, а не за това, което ще кажат хората, каза известният шоумен. Кой не иска да е обичан и желан? Всеки би се чувствал добре, ако се чувства обичан и харесван", каза още Слави и допълни, че харесва животът си в България. "Ако човек си вярва много и се харесва много, ще се раздели от този, който всъщност е - тогава има голям проблем, защото ще се стреми да гони образ", каза още Слави Трифонов.

"Жълти вестници не чета, никога не съм ги чел, съдя ги, защото ги четат моите адвокати. Смисълът на съдебната власт срещу жълтите вестници беше те да излязат на светло, защото те бяха скрити под формата на пощенски кутии. На мен ми отне една година работа със специални хора, за да мога да открия кой и къде печати тези жълти вестници", заяви Трифонов. „Жълтите вестници са измислени хора с измислени имена, които пишат измислени факти. Моята цел беше една част от тях да излязат на светло и те излязоха - те имат редакции и зад тях стоят хора с истинските си физиономии. Не е важно дали тези вестници се занимават с мен или не, важно е принципът да бъде спазен, тоест тези вестници трябва да се стараят да станат като вестник "Сън". Те трябва да се държат цивилизовано като вестник "Сън" - да имат папараци, да ходят, да снимат, пишат и т.н.. Когато аз се почувствам обиден и уязвен пак ще ги съдя и пак ще спечеля, защото аз ги съдя за неща, които няма как да бъдат доказани", заяви още тв водещият. Той припомни, че едно от жълтите издание бе писало по адрес на майка му. Слави бе категоричен, че за да защитиш семейството си и майка си трябва да използваш всички средства.

"Лили Иванова е велика българска певица, но тя няма чувство за хумор", каза още шоуменът, разказвайки, че великата българска певица му се е разсърдила още по времето на "Каналето", защото сценаристите написали, че тя си общувала с латинския император Балдуин Фландърски, пленен от българския цар Калоян след битката при Одрин (началото на 13 век). "Лили Иванова безспорно има моя респект и уважение, аз само се шегувам. Нейните фенове, нейното изкуство ще остане - аз само я очовечавам. Всеки може да се обиди, но това не променя нейната значимост, аз нищо не съм направил, за да изглежда Лили Иванова по-зле в историята", каза още Слави.

 

Източник: 24 часа

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега