Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фермерски пазар на "Тройката" през седмица

Фермерски пазар на "Тройката" през седмица

Това е пазар за качествени хранителни продукти от местни, малки български производители, които са без или с минимално количество консерванти и приоритетно без пестициди

Този петък, 2-ри април, ще е рождената дата на Бургаски фермерски пазар на площад Тройката. Той ще се провежда регулярно в петък и събота, през седмица, научи "PoligrafF".

„Това е пазар за качествени хранителни продукти от местни, малки български производители, които са без или с минимално количество консерванти и приоритетно без пестициди. Заповядате с маски и спазвайте еднопосочно движение и дистанция от 1,5м! От вас ще зависи, бургазлии, дали ще го има този пазар", коментираха организаторите в социалната мрежа Facebook. 

На фермерския пазар този петък и събота ще може да намерите хляб и закуски с квас, чист мед от Странджа планина, фермерски краве, овче и козе млечни продукти без сухо мляко, торти от сурови продукти, традиционни месни деликатеси, свежи салатки и репички без пестициди, вкусни ядки и тахани от розовата долина, сусамово и орехово масло, шарлан, шипков мармалад от спомените на нашето детство, натурални сокове и сладка от сърцето на Родопите, традиционни лютеници и разядки, натурална козметика без консерванти и бутикови вина.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега