Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Флората се превръща в "Европейско селище" за Деня на Европа

Флората се превръща в "Европейско селище" за Деня на Европа

Началото на тазгодишните "Дни на Европа в Бургас" ще бъде дадено на 9-и май.

Ежегодно на 9-и май посрещаме Деня на Европа. За пореден път Бургас ще бъде домакин на поредица от събития, посветени на своеобразния празник. В програмата влизат серия от дискусии, презентации на различни теми, театрални събития, концерти, изложби, спортни прояви, образователни игри и състезания.

Началото на тазгодишните "Дни на Европа в Бургас" ще бъде дадено на 9-и май. Специално за инициативата Експоцентър Флора ще бъде преобразен в Европейско селище, в което ще се проведат дискусионен форум на тема: "Европейски възможности за младите предприемачи в Бургас" и публичен дебат между ученици на тема: "Европейският съюз има бъдеще".

В селището ще бъдат разположени европейски работилници по декупаж, песни и танци на европейските народи, езикови игри и анимация за деца, които ще посрещнат всеки желаещ да научи повече за бита, традициите и изкуствата на Стария континент.  За най-малките зрители ще има постановка на Куклен театър Бургас, а за всички останали, които харесват музиката - Live концерт на Веси Бонева и Светлин Къслев.

През тази година Дните съвпадат с финала на националната кампания за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове. По този повод на 12-ти май, на площад "Св. Св. Кирил и Методий", ОИЦ - Бургас организира Ден на отворените врати с бенефициенти по програмите, съфинансирани от Европейския социален фонд. Събитието ще протече под формата на хепънинг с игри и концертна програма, посочват от пресцентъра на Общината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега