Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Французойка с дебютно парче снимано на Моста в Бургас

Французойка с дебютно парче снимано на Моста в Бургас

Това е парчето, което става любимо сред приятели и познати, което ги провокира да запишат песента в студио, а след това да се създаде подходящо видео към нея.

Песента е по музика на обичаната Пени Ставрева, аранжиментът е на Руслан Карагьозов, а режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов – синът на естрадната легенда Богдана Карадочева. 

Шарлот Еже Сумаш е французойка, която през последните пет години избира да живее в Бургас. Така към френското име тя добавя и фамилията на съпруга си – Андреева. Интересите й са насочени към театралното изкуство, но страстта  към музиката я среща с музикалния педагог и популярен изпълнител Пени Ставрева. Артистичната симбиоза между двете дами се долавя още в началото. Творческият тандем създава 10 песни. Идеята за  „LONELY” се заражда преди година. Това е парчето, което става любимо сред приятели и познати, което ги провокира да  запишат песента в студио, а след това да се създаде подходящо видео към нея. С втората задача се заема режисьорът Лъчезар Аврамов, син на Богдана Карадочева. Воден от текста той избира най-мразовития ден в Бургас, кадрите са черно-бели, а най-добрата локация е емблематичният бургаски мост.

„Това не е интелектуален порив, това е усещането да творим музика. Имаме идеи за нови проекти, ще запишем и дует с мое участие. Много ще сме щастливи, ако на публика и хареса”, сподели известната бургаска певица Пени Ставрева, съпруга на незабравимия бард Пламен Ставрев.

*Днес, 15 април се навършват 68 години от рождението на българския певец и музикант Пламен Ставрев (1953 – 2011)
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега