Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ген. Румен Радев е новият президент на България

Ген. Румен Радев е новият президент на България

Това показват предварителните резултати от паралелното преброяване.

Ген. Румен Радев е новият президент на България. Името на вицепрезидента е Илияна Йотова. Това показват предварителните резултати от паралелното преброяване.

Подкрепеният от БСП кандидат печели със значителна преднина от 58,1% срещу 35,3% за Цецка Цачева и ГЕРБ, предава БНТ, позовавайки се на резултатите от "Алфа Рисърч".

Според статистиката на "Галъп", Радев и Йотова печелят с 58,5% срещу 35,7% за Цачева и Манушев. Около 6% от избирателите са сложили отметка в квадратчето "Не подкрепям никого".

Официалните резултати ще станат ясни в началото на новата седмица.


Румен Радев е роден на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Дипломира се във Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987г. като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ.

Радев е доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж „Максуел“, САЩ със степен магистър по „Стратегически проучвания“.


Илияна Йотова е родена на 24 октомври 1964 г. Завършила е българска и френска филологии в СУ “Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Националното училище по администрация - Франция и в Центъра по европейски науки, Страсбург.

Работила е като репортер, редактор, водещ и директор дирекция “Новини и актуални предавания” в БНТ (1990 - 1997 г.).  Депутат е в 40-то Народно събрание (2005 - 2007 г.) и в Европейския парламент от Групата на социалистите и демократите от юни 2007 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега