Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ген. Янев: "Български възход" е партия на разума и диалога! Важно е да изпълним гражданския cи дълг!

Ген. Янев: "Български възход" е партия на разума и диалога! Важно е да изпълним гражданския cи дълг!

Снощи пред пълна зала със симпатизанти в Драматичен театър "Адриана Будевска", от партията сложиха край на предизборната си кампания и си пожелаха успех на изборите. Ген. Янев припомни и кои ще са основните цели пред младата политическа формация.

"Български възход" е партията на разума, на диалога..., партията, която търси решения и баланси, които са в интерес на гражданите. Това сме го казали многократно и най-вече сме го показали. По този начин сме действали в 48-ия парламент, така ще действаме и занапред. В крайна сметка, всички ние, имаме нужда България да се развива, да тръгне по пътя на успеха, на развитието. По път, който ще осигури благоденствие за всеки един български гражданин, без значение дали живее в страната или в чужбина. Това е нашата мисия, нашето верую и го правим със съзнанието, че с всеки изминал ден трябва да стигаме до все повече наши сънародници и да направим възможното, в деня на изборите, да изпълним нашия граждански дълг - да бъдем пред урните, да дадем нашите предпочитания, с което даваме и бъдеще на нашите деца. Това заяви в Бургас лидерът на партията ген. Стефан Янев.


Снощи пред пълна зала със симпатизанти в Драматичен театър "Адриана Будевска", от партията сложиха край на предизборната си кампания и си пожелаха успех на изборите. Ген. Янев припомни и кои ще са основните цели пред младата политическа формация.

"Нашата програма за управление е достатъчно балансирана. В последните 2 години за 5-ти път вече излизаме да гласуваме. Българският избирател не дава мандат на нито една партия да управлява самостоятелно. Т.е., за да имаме работещо Народно събрание, е необходима коалиция. Многократно сме казвали и в предното Народно събрание, че коалицията е ключът към успеха, и освен управленска програма, сме подготвили и споразумение, което е споразумение за разбирателство. Ще го предложим на всички политически партии. То ще бъде публикувано в деня след изборите, така че който иска да го погледне, да взаимства, да вземе неговата основа, да добавя, да изважда, разбира се в диалог с другите партии и да имаме ясна основа, върху която да се съгради конструкцията, която да излъчи правителство", сподели бившият премиер. 


На въпрос дали в неделя ще излязат достатъчно български граждани да упражнят правото си на глас, ген. Янев коментира, че ако хората не гласуват, "трудно ще вървим напред".

"От настроенията, че не трябва да гласуват, че все някой ни е виновен встрани, а не поглеждаме нашето задължение като граждани - да излезем и да гласуваме. Ще бъдем ли достатъчно убедителни да приканим всички български граждани, които имат право на глас да излязат пред урните. Имаме спомени, когато избирателната активност беше 70-80%. В момента е новото нормално да говорим за резултати при 40% активност, т.е имаме над 50% от българските граждани, имащи право на глас, които не гласуват. Призивът е към тези, които не гласуват, да отидат и да го направят тази неделя. Оптимизмът идва от това, до каква степен ние като общество искаме нашето общо бъдеще да бъде по план на развитие, на възход. В противен случай, оплаквайки се какво ни е състоянието и колко много проблеми имаме, и как никой не се наема да ги реши, трудно ще вървим напред. Нашата държава има много правила, въпросът е дали те се налагат, дали някой контролира как се спазват. Ако стане задължително гласуването, за което съм "за", трябва да има механизъм със съответните начини за въздействие, за тези, които не спазват това правило", допълни Янев. 


Водачът на листата инж. Виолета Комитова, коментира защо бургазлии трябва да подкрепят тази листа. "Бургазлии трябва да подкрепят нашата листа, първо защото тя е представена от хора, които живеят, работят тук и милеят за това място. Затова смятам, че тези хора са запознати с програмите и могат да помагат за решаването на тези проблеми. Надяваме се гражданите да гласуват с номер 15 в интегралната бюлетина. Ние не работим само за кампанията, а искаме да променим България – да се превърне в по-добро място за живеене", заяви Комитова. 




"Български възход" в следващото Народно събрание ще бъде разумът, диалогът и дипломацията, които в последните години не виждаме и страдаме от тази липса”, каза Стоян Грозев, който е втори в листата.




Със сигурност "Български възход" ще бъде част от 49-тото Народно събрание, това заяви третият в листата Манол Тодоров. По думите му, партията ще е фактор и занапред. "Виждайки подкрепата на хората в последния месец, съм убеден че "Български възход" ще бъде основен фактор и лидер на политическата сцена в следващите години. Партията има потенциал да се превърне в една от водещите политически партии в България, виждайки каква основа градим не само в Бургас, но и в цялата страна", категоричен е Тодоров.

Публикувахте от PoligrafF.net в Четвъртък, 30 март 2023 г.

Платена публикация*
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега