Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Манол Тодоров и Стоян Грозев ще се допитват до гражданите за всяка докладна записка

Манол Тодоров и Стоян Грозев ще се допитват до гражданите за всяка докладна записка

Приемният им ден е 22.06.2023 (четвъртък) от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП "Български Възход"

Манол Тодоров и Стоян Грозев ще се допитват до гражданите завсяка докладна записка. Вярваме, че това ще доведе до по-голяма прозрачност привзимането нарешения в Обс Бургас. Това обявиха Тодоров и Грозев вобръщение до медиите.  

 „С колегата Стоян Грозев до момента винаги сме търсилимнения на хора,главно експерти в дадената област за значими докладнизаписки предитяхното гласуване на сесия в Обс Бургас.Но решихме да направим нещо, което не е правено до сега и даразширимкръга на хората и публично ще се допитваме какво мислятжителите наОбщина Бургас и какъв би бил техния избор по внесените загласуване насесия на Обс Бургас докладни записки.

От тази сесия на Обс Бургас ще качваме линк в социалнитемрежи къмдокладните записки разпределени в правна комисия към ОбсБургас (къдетона практика са всички документи за предстоящата редовнасесия).Всеки ще има възможност да се запознае с тези докладнизаписки, анай-важното е, че всеки гражданин ще има възможност чрез насдвамата дасподели своето мнение и най-вече да сподели как би гласувалпо даденататема. Отчитайки вашите мнения ние ще упражним правото си навот "ЗА","ПРОТИВ" или "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" в зависимостот това кое преобладава. 

Крайно време е гражданите да имат възможност пряко да взиматрешения,свързани с бъдещето на Бургас и ние като техни представителище отчитаметяхното мнение и ще го изразяваме в зала!Преди всяка сесия на Обс Бургас в приемния ни ден всекигражданин ще едобре дошъл, за да сподели своите мнения и препоръки попосоченитедокладни и да направим дискусия по тях. Силно вярваме, че това ще доведе до по-голямопредставителство нажителите на Община Бургас в законодателния орган и ще засилипрякатадемокрация, която ни е приоритет!  

 Приемният ни ден е 22.06.2023 (четвъртък)от 16.00 до 18.00часа в офисана ПП "Български Възход", ул. Фердинандова 40.  

 С уважение:Манол Тодоров - общински съветник
 Стоян Грозев - общински съветник"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега