Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Георги Димитров и Гергана Стоянова представят „Личен разказ“ на Георги Димитров

Георги Димитров и Гергана Стоянова представят „Личен разказ“ на Георги Димитров

Георги и Гергана ще разкажат също защо е важно човек да изживее собствения си живот, не така, че заради съдбата си да събира жалостта на хора, а да има какво да разказва, да си постигнал сам всичко, което има и в живота си и да не се срамува от разказаното…

Георги Димитров и Гергана Стоянова представят „Личен разказ“ на Георги Димитров, направен по автобиографичната му книга „Да докоснеш мечтата“. Спектакълът разказва историите на Георги - за това какво значи да не си погален от съдбата, а от нечий чужди ръце да се почувстваш обичан, макар и не от тази обичайната детска любов, за това на някого да му пука за теб, не защото е длъжен, а защото ти сам си извоювал това доверие!

Георги и Гергана ще разкажат също защо е важно човек да изживее собствения си живот, не така, че заради съдбата си да събира жалостта на хора, а да има какво да разказва, да си постигнал сам всичко, което има и в живота си и да не се срамува от разказаното… да дръзнеш да бъдеш щастлив, историите на Георги Димитров.

Спектаклите ще се представят на 15.11 в град София в зала Сити Марк Арт Център, със специален гост - Силвия Петкова. Град Пловдив на 16.11 в зала „Сила“, също специален гост - Силвия Петкова. 

В гр.Поморие спектакълът ще се представи на 18.11 в НЧ „Просвета 1888“, гост Симеон Георгиев и на 21.11 в НХК, град Бургас, специален гост - Гергана Стоянова.Освен тях на сцената ще видите и Танцова формация "Петлите", създадена от Георги Димитров и успешно съществуваща близо 16 години. Билети може да закупите от 24 октомври, касата на НХК-Бургас.

Информационен сайт "PoligrafF" е медиен партньор на проекта. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега