Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите /Видео/

ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите /Видео/

В последния възможен ден коалицията се регистрира в ЦИК за вота на 4 април. Подадените подписи са 9999, а са събрани над 52 хил. Очаква се листите да бъдат оповестени след седмица.

ГЕРБ и СДС ще се явят заедно на парламентарните избори. В последния възможен ден коалицията се регистрира в ЦИК за вота на 4 април. Подадените подписи са 9999, а са събрани над 52 хил. Очаква се листите да бъдат оповестени след седмица.  

Подписите внесоха председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, лидерът на СДС Румен Христов и др. "За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за успех е "Работа, работа, работа". Това и обещаваме на избирателите. Заедно с коалиционните ни партньори от СДС имаме програма с ясни цели и приоритети", обясни д-р Дариткова. 

Зам.-външният министър Георг Георгиев каза в отговор на въпрос, че датата 4 април затруднява организацията на вота в чужбина, тъй като има държави в тежък локдаун. Като друга причина посочи и че тогава е католическият Великден. Георгиев обаче каза, че се прави всичко възможно и се водят ежедневни разговори, за да могат българските граждани по света да упражнят правото си на глас. До момента разрешение за провеждане на изборите за български парламент са дали 66 държави. 


ГЕРБ се регистрира за парламентарните избори

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Вторник, 16 февруари 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега