Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-СДС откри предизборната си шатра до Часовника! Задача N1 - стабилност в държавата

ГЕРБ-СДС откри предизборната си шатра до Часовника! Задача N1 - стабилност в държавата

По думите на Любен Дилов, от партията са изправени срещу един "отечествен фронт".

По традиция ГЕРБ откри своя предизборна шатра на едно от любимите места на бургазлии – Часовника. Тя ще бъде и открита приемна за всички жители на града, които искат да разберат повече за кандидат-депутатите и техните цели. Задача номер едно на тези избори е  да се стабилизира държавата. По думите на Любен Дилов, от партията са изправени срещу един "отечествен фронт"


"Той се е сформирал с цел да се сражава с нас на тези избори. Гледаме с усмивка на това. Този същият "отечествен фронт" вече го видяхме в действие в парламента, наясно сме колко може и че противоречията там са много повече от това, което се събира. Задачата е известна - да победим на тези избори, да направим правитество, което да стабилизира страната в един много тежък момент. Само, за да поддържаме това, което се сътвори в последните 2 години, на България ѝ трябват около 1 млрд. кредити месечно, или около 12 млрд. лв. кредити годишно, което прави около 6,7% дефицит, което ни отдалечава доста от задачи, които смятахме за постигнати - Шенген и Еврозоната. Задачата е да се опитаме да стабилизираме държавата", подчерта той. 


От своя страна областният координатор на ГЕРБ в Бургас Иван Алексиев коментира, че когато ГЕРБ не е в управлението всичко е "тотал щета". "В навечерието сме на туристическия сезон. Сигналите са, че ще бъде много добър сезон, но при тази несигурност предварителните заявки могат и да паднат. Да, ние трябва да продължим напред, но ще показваме всички неуредици, пропуски и всички некадърни решения на предходното управление. Всички видяха, когато ГЕРБ не е в управлението, какво се случва - тотал щета", коментира Алексиев. 


Той повдигна завесите и по темата с рибарството, която изкара вчера на протест рибарите от Южното Черноморие. 

"На нас ни трябва стабилна България и спокойствие, но с всеки ден се изненадваме от глупостите, които правиха правителството на "ПП". Всички знаете за символичния протест на рибарите по Южното Черноморие. Заповедта, която е издадена и която забранява на дребномащабния риболов с рибарски лодки от 6 до 10 метра в двукилометровата зона от брега да ловуват с мрежи, означава че тези рибари и целия поминък просто загива. Никой не казва тази заповед кога е издадена. Всяка година се е издавала заповед, но за 2023-а година няма заповед в момента. Заповедта е от февруари 2023-а година, подписана от министър на земеделието г-н Иван Иванов, т.е. редовното правителство на ПП от квотата на БСП. Виждате ли за какъв цинизъм става дума. БСП мисли за хората, в същото време министърът подписва заповед, с която обрича цялото Черноморие от Резово до Дуранкулак, всички рибари на... смърт. Съжалявам, че го казвам, но над двукилометровата зона вече е опасно. В същото време казват, че ние сме виновни за всичко, а реално ПП с голям цинизъм разбират поредния поминък по Черноморието. Със същия цинизъм разбиват и туризма. Като разсипят рибарството и туризма, на нас какво ни остава тук в Бургаско - нищо! Ние търсим стабилност в държавата, с ясното съзнание, че ще имаме правителство с мандат на ГЕРБ, за да могат хората да си вършат работата и да живеят спокойно". 

До края на предизборната кампания в центъра на Бургас ще има и още една открита приемна на ГЕРБ-СДС. Тя се намира на пл. „Тройката“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега