Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Главният секретар на МВР и заместникът му подават оставки

Главният секретар на МВР и заместникът му подават оставки

"Всеки ден наши колеги с живота и здравето си възспират мигрантската вълна. Крайно време е за законодателни решения, които да защитят нашите полицаи, които са на пътя и спират мигрантите", посочи той.

Главният секретар на МВР Петър Тодоров и заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев подават оставките си пред вътрешния министър. 

"Днес аз и колегата гл. комисар Станимир Станев подаваме оставки пред министъра, но не това е важният проблем. Важното е депутатите на утрешното заседание, разглеждайки тази тема, да направят законодателни промени, които да защитят нашите колеги, които рискуват живота и здравето си. Нека съдът и прокуратурата да бъдат особено внимателни, разглеждайки тези дела, защото осъждайки тези хора на глоби и условни присъди, те отново се връщат и се изправят срещу колегите. Колите също в изключително редки случаи се конфискуват. Наистина е назрял моментът законодателната власт да си каже думата". Това каза пред медиите главният секретар на МВР Петър Тодоров след катастрофата между полицейски бус и бус с мигранти, при която един полицай беше тежко ранен.

"Всеки ден наши колеги с живота и здравето си възспират мигрантската вълна. Крайно време е за законодателни решения, които да защитят нашите полицаи, които са на пътя и спират мигрантите", посочи той. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега