Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Готови ли сте за най-романтичния ден в годината?

Готови ли сте за най-романтичния ден в годината?

И тази година сред хит подаръците за Деня на влюбените остават чашите, ключодържателите и пъзелите с отпечатана снимка. Сайтовете за колективно пазаруване и рекламните агенции вече пуснаха в действие оферти за романтични изненади. Освен тях, тази година двойките отново ще си разменят и романтични игри, бижута, бельо и лакомства.

И тази година сред хит подаръците за Деня на влюбенитеостават чашите, ключодържателите и пъзелите с отпечатана снимка. Сайтовете заколективно пазаруване и рекламните агенции вече пуснаха в действие оферти заромантични изненади. Освен тях, тази година двойките отново ще си разменят иромантични игри, бижута, бельо и лакомства.

Персонализираната чаша с принт позволява да дарителюбимото си същество с частица от общата история на двойката. Колаж или общаснимка с определени размери се отпечатва по специална технология върхукерамична чаша, без опасност от изтриване. Цените вървят между 10 и 20 лв.,като в сайтовете за групово пазаруване можете да откриете и ваучери заотстъпка.

Освен върху чаша, снимка можете да отпечатате и върху симпатиченпъзел, който двамата да подредите на по чаша вино в нощта на 14-ти февруари. Напазара има оферти и за принт върху ключодържатели, други видове керамика,падове за мишки и т.н.

По-палавите влюбени могат да си разменят забавна игра.Търговската мрежа изобилства от игри за влюбени с повече или по-малко пикантнанасоченост. Палави зарчета, кутии с любовни послания и предизвикателства щеувлекат всяка двойка в целогодишно забавление за двамата.

Различните игрички можетеда намерите на цена от 5 до 30 лв. Съвсем не е задължително да търситеспециално създадена за Св. Валентин игра. Достатъчно ще ви бъде да изберетеатрактивно тесте карти, което да придружите с картичка „Специално създадени загол покер“.

Естествено, традиционните подаръци за Деня на влюбенитевключват бижута и еротично бельо. Когато липсват други идеи, тези подаръци са„сигурен ключ към успеха“. Какъвто е и романтичната екскурзия. Тази годинаСвети Валентин се пада в петък, което е идеалната предпоставка за организацияна романтичен уикенд.

Съветваме ви, обаче, да споделите плановете си споловинката предварително, за да не настъпят недоразумения. Пакетите вървят отоколо 40 лв. на вечер  след отстъпкатанагоре, ако искате да посетите някоя по-екзотична дестинация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега