Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Григор Димитров първи стигна до полуфиналите в Ротердам

Григор Димитров първи стигна до полуфиналите в Ротердам

Григор Димитров постигна трета поредна победа и се класира за полуфиналите на турнира на твърди кортове в Ротердам от сериите АТП 500 с награден фонд с награден фонд 2.29 милиона евро.

Григор Димитров постигна трета поредна победа и се класира за полуфиналите на турнира на твърди кортове в Ротердам от сериите АТП 500 с награден фонд с награден фонд 2.29 милиона евро. Българинът победи на четвъртфиналите със 7:6(2), 3:6, 6:4 над №57 в световната ранглиста Александър Шевченко от Казахстан. Срещата продължи 2 часа 2 минути. Преди този мач Димитров записа двусетови победи над №48 в света Лоренцо Сонего от Италия и №86 в Мартон Фучович от Унгария. Това е победа №13 от 15 мача за Димитров от началото на годината.

Така за втора поредна година и общо за четвърти път Димитров стига до полуфиналите на турнира в Ротердам. Това е една от любимите надпревари на българина, като той игра финал тук през 2018 година, когато загуби от Роджър Федерер. На полуфиналите Григор ще играе срещу №2 схемата Андрей Рубльов (Русия) или №5 Алекс Де Минор (Австралия). 

Първата част между Димитров и Шевченко премина без точки за пробив и се стигна до тайбрек. В него Григор поведе с 6:2 точки и от първата си възможност спечели първия сет. Българинът изостана с 0:3 в началото на втората част. При 3:5 Димитров изпусна две възможности да върне пробива, а Шевченко от петия си сетбол успя за изравни резултата в сетовете. Третата решителна част премина без точки за пробив до 5:4 в полза на Димитров. Тогава Григор поведе с 40-0 при сервис на Шевченко и от първия си мачбол затвори мача в своя полза.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега