Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас ще приема само пациенти с COVID-19

Инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас ще приема само пациенти с COVID-19

Общо 41 са случаите на заразени с коронавирусна инфекция в Бургаска област от началото на обявеното извънредно положение.

Регистрираните нови случаи от вчера и днес са общо 2. Това са съпругата на заразения в болница "Св. Иван Рилски" в София онкоболен пациент, който е в болница и 7-годишно дете, което е техен внук. И двата последни случая са в домашна карантина вкъщи, тъй като нямат симптоматика за болнично лечение. Изследвани са всички техни контактни лица, които са отрицателни и са поставени под карантина.

Общо 41 са случаите на заразени с коронавирусна инфекция в Бургаска област от началото на обявеното извънредно положение. В община Бургас са 25, в Карнобат - 4, Руен - 4, Айтос - 3, Камено - 2, Поморие - 2, Сунгурларе - 1 и 1 в Несебър. 14 от тях са оздравели. 10 са в болница, като 9 са в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас и 1 е в болницата в град Айтос.Всички настанени в болница са в добро общо състояние, с изключение на един пациент, който е в средно тежко състояние и е на кислородотерапия.

От днес Инфекциозно отделение в УМБАЛ - Бургас ще приема само пациенти, които са носители на COVID-19, а останалите случаи на други инфекциозни заболявания ще бъдат настанявани в Инфекциозното отделение на болницата в Айтос. Изключение ще има само за децата на възраст до 1 година с инфекциозни заболявания, които ще бъдат лекувани в УМБАЛ-Бургас.

689 са хората под карантина в Бургаска област, от които 328 в община Бургас. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега