Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ирландия осъмна под тотална карантина

Ирландия осъмна под тотална карантина

Рестрикциите са сходни с въведените в страната през пролетта.

Тотална карантина бе въведена в Ирландия в полунощ. Рестрикциите ще останат в сила за шест седмици. След четири мерките може да бъдат преразгледани, в зависимост от заболеваемостта, предава ВВС. Рестрикциите са сходни с въведените в страната през пролетта.

Според въведените ограничения, жителите на Ирландия ще могат да се отдалечават на не повече от 5 км от дома си. Нарушителите ще бъдат глобявани с до 2 500 евро или до 6 месеца затвор. За нарушение на останалите мерки ще се налага санкция до 500 евро.

Забранени са домашните събирания, гостуванията и партитата. Сватбите ще могат да се състоят с до 25 присъстващи, а погребенията - с до 10 участници. Лицата, които живеят сами, както и самотните родители, ще могат да се събират с друго домакинство. Останалите нямат право да се събират на открито или закрито.

Всички лица, за които е възможно да работят от дома си, ще трябва да го направят. Производствата могат да продължат да функционират, но при стриктно спазване на хигиенните норми. Заведенията ще предлагат единствено разнос по домовете.

Във вторник в Ирландия бяха обявени 1 269 нови случая на Covid-19 и 13 нови жертви. Общият брой на установените заразени достигна 52 256, а починалите лица с коронавирус са 1 865.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега