Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Испанската инфанта Кристина на съд за данъчна измама

Испанската инфанта Кристина на съд за данъчна измама

Испанската инфанта Кристина, дъщеря на крал Хуан Карлос, ще се яви пред съда на 27 април по обвинения за данъчна измама и незаконно присвояване на 6 млн. евро, предава Ройтерс.

Испанската инфанта Кристина, дъщеря на крал Хуан Карлос,ще се яви пред съда на 27 април по обвинения за данъчна измама и незаконноприсвояване на 6 млн. евро, предава Ройтерс. По думите на съдията по случая - Хосе Кастро, съществуват доказателства, уличаващи кралската щерка в съучастие на съпруга йИняки Урдангарин, който е обвинен в същите злоупотреби, извършени по времето,по което той бе глава на благотворителна фондация.

Това е първият случай, в който член накралското семейство бива разследван за данъчна измама, особено с подобниразмери. Монархическата фамилия понесе тежко този удар, имайки предвид, чеавторитетът й и без това спадна в последно време, след като в обществото сенадигнаха вълни от недоволство, свързани с разточителния начин на живот накраля и слуховете за любовни афери.

Кралското семейство се опита да седистанцира от скандала, но неуспешно. Отбягването на Иняки Урдангарин иизолирането му от официалните прояви на монархията не доведоха до резултат. Медийниспециалисти дебатират по въпросите дали този последен удар не би трябвало дадоведе до абдикацията на Хуан Карлос в полза на сина му – принц Филип.

Към момента кралското семейство отказвакоментар по обвиненията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега