Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ивелина Василева ще води листата на ГЕРБ в Бургаска област

Ивелина Василева ще води листата на ГЕРБ в Бургаска област

Експертът по управление на европейски проекти Ивелина Василева отново ще бъде начело на листата на ГЕРБ във Втори многомандатен избирателен район – Бургас. Тя беше водач и на предходните парламентарни избори през 2013 г., когато избирателите от областта изпратиха 7 народни представители от ГЕРБ в парламента.

Експертът по управление на европейски проекти ИвелинаВасилева отново ще бъде начело на листата на ГЕРБ във Втори многомандатенизбирателен район – Бургас. Тя беше водач и на предходните парламентарни изборипрез 2013 г., когато избирателите от областта изпратиха 7 народни представителиот ГЕРБ в парламента.

„Да си начело на листата на ГЕРБ е изключителнаотговорност. Очакванията са големи, но смятам, че ще бъдат оправдани, защото вГЕРБ-Бургас сме доказали, че сме силен екип. Предстоят ни многопредизвикателства и вярвам, че избирателите ще ни се доверят, за да работим заразвитието на нашия регион”, коментира Ивелина Василева.

„Решението на Изпълнителната комисия на партията еизцяло в синхрон с искането на областната структура на ГЕРБ. А именно да сезапази традицията местен и доказал се, с качествата си, човек да бъде водач налистата. Вече показахме, че това е работещ модел – изцяло в полза на жителитена региона”, казва областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.  


ИвелинаВасилева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас.През1988 г. завършва английската езикова гимназия "Гео Милев" в родния сиград.През1993 г. завършва Английска филология в СУ "Свети Климент Охридски".

Имаследдипломни квалификации по „Управление на проекти, финансирани от ЕС” в УНССи „Управление, контрол и анализ на фирмената дейност” в Стопанска Академия, Свищов.През2007 г. влиза в екипа на кмета Димитър Николов като зам.-кмет по Евроинтеграцияи работи по първите успешни проекти на Община Бургас.От2009 г. до 2013 г. е зам.-министър на околната среда и водите.От2013 г. до 2014 г. е депутат в 42-ото Народно събрание.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега