Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изграждат скейт парк и в "Меден рудник"

Изграждат скейт парк и в "Меден рудник"

Завърши първото голямо скейт състезание в Бургас, което привлече участници от цялата страна, а също така от Белгия и Русия. Част от атрактивните изпълнения видя кметът Димитър Николов.Той съобщи, че предстои изграждането на нов скейт парк, с различна конфигурация от този в к-с "Изгрев". Съоръжението ще е от типа "Plaza", с площ 1000 квадратни метра. То ще се намира в к-с "Меден рудник". Там също има много начинаещи скейтъри, на които им е трудно да пътуват до другия край на града.

Завърши първото голямо скейт състезание в Бургас, което привлече участници от цялата страна, а също така от Белгия и Русия. Част от атрактивните изпълнения видя кметът Димитър Николов.

Той съобщи, че предстои изграждането на нов скейт парк, с различна конфигурация от този в к-с "Изгрев". Съоръжението ще е от типа "Plaza", с площ 1000 квадратни метра. То ще се намира в к-с "Меден рудник". Там също има много начинаещи скейтъри, на които им е трудно да пътуват до другия край на града.

На първо място  на Burgas Skate Open се класира Явор Вечерников, който живее в Лос Анджелис, но всяко лято се прибира в родната България. Втори е Сьома Кутузов от Сочи, Русия. Бронзът остана за Владимир Иванов. Пети се класира атрактивният белгиец Ханс де Кайзер, празнуващ днес рождения си ден, а осми е представителят на бургаската школа Виктор Йорданов.

Раздаден беше 3000 лева награден фонд.Сред съдиите на състезанието беше Георги Георгиев-Джито от Варна, който оказа безценна подкрепа на Община Бургас при проектирането на нейния първи скейт парк. В купите на победителите има заложена силна символика. Те представляват цилиндрични парчета бетон, останали от строителството на Скейт парк Изгрев.

Още снимки от първото издание на Burgas Skate Open може да намерите на официалната ни страница в социалната мрежа "Facebook".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега