Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Как да преобразите стаята с една единствена промяна

Как да преобразите стаята с една единствена промяна

Сезонът на ремонтите премина, а вече наближава времето да извадим коледната украса от прашните кутии. В случай че сте пропуснали основното преобразяване на дома си, можете да направите и без разбиване на стените, къртене на дограмите, боядисване и други по-драстични методи. Всъщност, според някои специалисти, достатъчно е да нанесете една промяна – нов цвят, елемент, предмет в стаята и веднага ще усетите прилив на свежест.

Сезонът наремонтите премина, а вече наближава времето да извадим коледната украса отпрашните кутии. В случай че сте пропуснали основното преобразяване на дома си,можете да направите и без разбиване на стените, къртене на дограмите, боядисване и други по-драстичниметоди. Всъщност, според някои специалисти, достатъчно е да нанесете еднапромяна – нов цвят, елемент, предмет в стаята и веднага ще усетите прилив на свежест.

1. Пердетата сарамката на всяка стая. Те правят от къщата дом и внасят уют и настроение. Катовсяко нещо, обаче, и тях спираме да забелязваме след няколко седмици. Подберетеплат или готови пердета в подходящ нюанс – от гамата на обзавеждането или вконтрастен нюанс. Новите пердета ще създадат усещане за силна промяна, макарстаята да е все същата, тъй като „обрамчват“ естествената светлина, влизаща отпрозорците, и така привличат зрителното внимание.

2. Цветятавдъхват живот на всяко помещение. Ако по принцип не гледате растения у дома,една саксийка с подходящ размер, на подходящото място, ще направи чудеса синтериора ви. Не е необходимо да завъждате джунгла в хола. Спрете се нарастение с нестандартни листа или цветове. Важно е обаче да се информирате каксе гледа цветето, за да му се радвате по-дълго.

3. Рамките не сасамо за снимки. В тях може да поставите скици, бележки, които сте си оставяли споловинката, билети от концерти, картички и други. В магазините за домашнипотреби можете да намерите евтини рамки. Изберете такива с различен цвят иразмери и поставете в тях каквото се сетите. Спомените от незабравимото вилято, например, ще ви топлят цяла зима, усмихвайки се от стената.

4.  Осветлението силно влияе върху възприятията.Светлината може да промени начина, по който изглежда всяко помещение.Подменяйки полюлея ще промените фокуса на светлината. Достатъчно е, обаче, дапоставите само една единствена лампа, на подходящото място, така че дасъздадете оптическа илюзия за ново пространство. Изберете висок лампион додивана, или пък екстравагантна лампа с нестандартна форма. Това ще освежиинтериора.

5. Променете второстепеннатацветова гама. И без да пребоядисвате стените и да сменяте тапицерията нахоловата гарнитура, можете да промените цветовото излъчване на помещението.Това се нарича второстепенна цветова гама. Заложете на фруктиери, вази и купи вопределен цвят. Такива можете да намерите на ниски цени, а освен ефектни, те саи практични. В тях можете да прибирате предметите, които иначе стоятразхвърляни или скрити по чекмеджетата.

6. Разместетемебелите. Разменете местата на фотьойлите и столовете, обърнете дивана илипреместете работното бюро. Това ще ви създаде усещане за нов дом, макар и съссъщите мебели. Положителното на този вариант е, че няма да ви струва истотинка, ала ще ви зареди с нова енергия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега