Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Канаваро: Наполи трудно ще заменят Кавани

Канаваро: Наполи трудно ще заменят Кавани

Бившият италиански национал смята, че „Партенопей” са изправени пред трудната задача да намерят достоен заместник на техния звезден нападател Едисон Кавани.

Бившият италиански национал смята, че „Партенопей” са изправени пред трудната задача да намерят достоен заместник на техния звезден нападател Едисон Кавани. 26-годишният уругвайски таран ще гледа да напусне отбора на Наполи през летния трансферен прозорец, като според много футболни прогнози  най-сериозен кандидат за подписа му в момента е френският шампион ПСЖ.

Италианският гранд бе свързван с имена като Един Джеко и Леандро Дамиао през последните няколко седмици, но според Канаваро ще им бъде трудно да намерят играч, който да бъде на същото високо ниво като техния голмайстор. По този повод бившият италиански национал заяви пред журналистите в Неапол:

„Да намериш достоен заместник на Кавани няма да бъде лесно. Един Дзеко може да се окаже правилният избор, но въпреки това и с него ще им бъде доста трудно да постигнат същите резултати. Когато играч като Кавани напусне клуба, само година след като те се разделиха с Езекуел Лавеци, ясно е, че ще има голямо разочарование от страна на феновете. Много хора могат да си помислят, че този отбор няма сериозни амбиции за своето бъдеще. Феновете винаги искат техният клуб да спечели шампионата и Купата на Италия.”

Кавани отбеляза 34 гола и бе един от основните виновници Наполи да завърши на второ място в Серия А през изминалия сезон, макар повечето футболни залагания за италианския шампионат да им отреждаха по-задни позиции.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега