Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът с последни данни за катастрофата с бургаски автобус край Свиленград /Видео/

Кметът с последни данни за катастрофата с бургаски автобус край Свиленград /Видео/

"17 наши съграждани са в момента в кметството на село Младиново, на топло са, осигурено им медицинско лице, отворили са магазина в селото, за да ги нахранят, за което от сърце благодаря на кмета Никола Господинов и местните хора!", коментира още кметът Николов.

"ДС Травел" е фирмата-превозвач, чийто автобус катастрофира край Свиленград. Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов. По последни данни 6 от жените, включително екскурзоводката, са в болницата в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с наранявания, но няма опасност за живота им. Има още хора, които в момента се диагностицират в спешното отделение. 

Пътниците са били 40. 19 са пострадалите, 9 са в болницата в Хасково, в Свиленград са 4, в Харманли са 6. Двама от пострадалите са в по-тежко състояние, сред пострадалите са и две деца- на 10 и 14 години, които са в болницата в Харманли. Според д-р Чанкова - директор на болницата, децата нямат данни за сериозни травматични увреждания. 

"Разговарях с директора на Спешна помощ, имаме готовност утре сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас. Вече тръгна автобус от Бургас, който да прибере хората без наранявания. 17 наши съграждани са в момента в кметството на село Младиново, на топло са, осигурено им медицинско лице, отворили са магазина в селото, за да ги нахранят, за което от сърце благодаря на кмета Никола Господинов и местните хора!", коментира още кметът Николов.

Публикувахте от Димитър Николов в Неделя, 11 декември 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега