Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Приморско и в Царево разкриха пунктове за събиране на дарения за пострадалите от земетресенията

В Приморско и в Царево разкриха пунктове за събиране на дарения за пострадалите от земетресенията

"Нека помогнем на хората в нужда в Турция и в Сирия с каквото можем. В момента там хиляди отчаяни жени, деца и мъже имат отчаяна нужда от помощ и подкрепа, а ние имаме възможност да покажем, че сме добри съседи, приятели и най-важното – човеци.", призова Пейчев.

Общинският съветник на Царево Емил Пейчев поде кампания в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия, разкривайки пунктове за събиране на дарения в Приморско и в Царево. По думите му в пунктовете се приемат "дрехи, завивки, обувки, храни, батерии и изобщо каквото прецените, че можете да отделите за хората в нужда, които загубиха домовете си в тази катастрофа".

В Приморско едната „точка“ за дарения е в магазина за бяла и климатична техника на ул. „Трети март“ 85 срещу Първа инвестиционна банка. В Царево пунктът за даренията е в магазина за климатична техника на ул. „Михаил Герджиков“ 40 срещу Млечната кухня.

"Вече осигурих микробус, в който ще съберем даренията и ще ги транспортираме до Одрин, където да ги предадем от ваше име. Ще ви представим пълен списък на дарителите и даренията. Нека помогнем на хората в нужда в Турция и в Сирия с каквото можем. В момента там хиляди отчаяни жени, деца и мъже имат отчаяна нужда от помощ и подкрепа, а ние имаме възможност да покажем, че сме добри съседи, приятели и най-важното – човеци.И точно сега една протегната ръка може да спаси нечий живот", призова Пейчев.

Уважаеми Приятели и Съграждани,Обръщам се към вас с призив да се включим в една от инициативите, свързани с помощта за...

Публикувахте от Емил Пейчев в Четвъртък, 9 февруари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега