Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Застреляха психолога Иван Владимиров, задържан е бивш полицай

Застреляха психолога Иван Владимиров, задържан е бивш полицай

Няма свидетели на стрелбата. Трупът на жертвата е намерен от двама съседи, които чули шум и усетили миризма

Психологът Иван Владимиров - Нав е бил убит след съседски скандал в София. По неофициална информация на NOVA задържан за престъплението е 52-годишен бивш полицай. Сигналът за убийството в жилищна кооперация на ул. "Черковна" е подаден към 22.40 ч. в сряда. 45-годишният Владимиров е застрелян в главата със законно притежаван пистолет. Починал е на място. Оръжието, с което се предполага, че е извършено престъплението, е иззето при обиска в дома на задържания. Все още не е ясно дали това е някогашният му служебен пистолет.

Няма свидетели на стрелбата. Трупът на жертвата е намерен от двама съседи, които чули шум и усетили миризма, която определят като "странна", каза в изявление говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.„Между заподозрения и убития двамата имало междусъседски спорове от битов характер. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отрича, че е извършил убийството. Но засега е заявил това само при беседа с полицията”, каза още Петрова.

Тя допълни, че прокуратурата има информация за сигнал, подаден през 2020 г. от задържания срещу жертвата. Той гласял, че Владимиров е "наел три лица, клоито да откраднат найлони и хартия, подготвени от обвиняемия за предаване на вторични суровини". От държавното обвинение обаче все още нямат официална информация за сигнали от убития срещу задържания.По случая е образувано досъдебно производство. Продължават разпитите на свидетели. На задържания вече е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Все още не е известно дали мъжът е стрелял, докато е бил под въздействието на алкохол или наркотици. Назначена е и аутопсия на Владимиров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега