Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Константин Проданов е новият председател на ПП АБВ

Константин Проданов е новият председател на ПП АБВ

По негово предложение бяха избрани и четирима зам.-председатели - Мариана Тодорова, Трендафил Величков, Марин Киров и доц. Христо Михайлов.

Константин Проданов бе избран запредседател на ПП АБВ по време на редовна сесия на Конгреса на партията. По негово предложение бяха избрани и четирима зам.-председатели - Мариана Тодорова, Трендафил Величков, Марин Киров и доц. Христо Михайлов.

С встъпителното си слово Проданов обяви, че ще се стреми да върне партията към първоначалните идеи, направлявали партията при създаването й. На първо място, според него, политическата формация трябвало да се разграничи от ГЕРБ, дори това да означава опозиционна роля в следващия парламент.

"Трябва да търсим взаимодействия с партии в лявоцентристкия сектор, няма какво да търсим в дясно. Потенциални партньори могат да бъдат и представители на автентичния патриотичен сектор. Всички партньорства обаче, трябва да бъдат  само на принципна и идейна основа, а не нещо продиктувано от някаква конюнктура или аритметични съображения, защото хората няма да ни го простят", коментира още Проданов.

Константин Проданов е съучредител на ПП АБВ. Той е роден 1977 г. в София, завършил „Международни отношения” в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и магистратура по Международно развитие, профил финанси в Япония.

В периода 2001 – 2011 г. работи в банковия сектор в Токио, в някои от най-реномираните световни инвестиционни банки като ЮБиЕс и Голдмън Сакс, в качеството си на вицепрезидент на отдел „Търговия с деривати”.  В последната година на мандата на президента Първанов е негов съветник по икономически и финансови въпроси.

Понастоящем е главен инвестиционен мениджър в международна финансова компания в София. Владее английски и руски езици, ползва работно френски и японски. Женен, с един син. В свободното си време се занимава с алпинизъм.

Изпълнителното бюро на ПП АБВ се увеличава от 17 на 21 души, бе решено още на конгреса. Ивайло Калфин и Румен Петков пък бяха определени за членове на ИБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега